SmartLights.ba

Alkaris d.o.o

Virtuelni izbori

Izbori 2022 - Švrakino Selo

U kolaboraciji sa Fondacijom “Ekipa”, kao i kreatorima animiranog serijala “Bruca Braca Bruda Brada” #BBBB , mislili smo na sve detalje, pa tako na stranici www.bbbb.ba možete pronaći sve potrebne informacije o trenutnim dešavanjima i predizbornim kampanjama, postojećim kandidatima, koalicijama, programima ali i novu BBBB epizodu koja će biti premijerno prikazana 02. oktobra 2022. godine u 22:00h, odmah nakon što Izborna komisija iz Švrakinog završi sa brojanjem glasova.

Započnite Vašu predizbornu kampanju koristeći sekciju “Napravi kandidata”, u okviru koje možete birati spol, partiju, ime, slogan, izgled i ostale informacije koje će diktirati Vašu političku karijeru i uspješnost u predstojećim izborima. Sve što je potrebno jeste da budete što kreativniji kako biste političkim programima, sloganom ili pustim obećanjima zadobili pažnju glasača virtualnih izbora i možda čak i odnijeli pobjedu na dan izbora 02. oktobra.

Također, ne propustite ni sekciju "Ritam Grada" gdje ćete pronaći niz korisnih informacija o dešavanjima na političkoj sceni. Autori će zanimljivim naslovima i tekstovima približiti uzavrelu političku izbornu atmosferu, informisati Vas o novim i mogućim koalicijama, ali i raditi na razotrikavanju afera, zloupotreba ili nepravilnosti.

Birajući sekciju "Trending" čitajte komentare drugih kandidata, podijelite svoje mišljenje ili podržite svog političkog favorita.

Sve u svemu, naši inženjeri su osim kvalitetnog rada, ovaj put imali priliku da se jako dobro zabave i okušaju u politici, razvoju, unaprijeđenju i boljem sutra. Pozivamo i Vas da budete dijelom prvih virtuelnih Opštih Izbora, ali i da ne zaboravite glasati 02. oktobra i uživati u novoj #BBBB epizodi "Glas".

#švrakino #BBBB #alkarisdoo #izbori2022