SmartLights.ba

Alkaris d.o.o Sarajevo

O nama

Alkaris d.o.o je kompanija, osnovana 2021. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. 2022 godine, izvršena je migracija sjedišta, sa novom adresom Lojićka BB, 77220 Cazin, Bosna i Hercegovina.

Osnovna misija Alkarisa je razvoj softverskih i hardverskih rješenja koje će odgovoriti zahtjevima kupaca uz pristupačne cijene ali i dati doprinos samoj modernizaciji cjelokupne BiH u sferi rasvjetnih tijela i smart light rješenja. Osvrčući se na kreatora prve električne sijalice Thomasa Edisona i njegov čuveni citat "Nikad u životu nisam radio dan, sve je bilo zabavno." želimo približiti viziju kompanije #Alkaris.

Vizija svih nas u Alkarisu jeste kreiranje i programiranje viskokokvalitetnih rasvjetnih tijela sa izuzetnim funkcionalnostima ali također i „osluškivanje“ težnji naših kupaca za rasvijetnim tijelima koja će na pravi način „pričati“ o stilu doma u kojem se nalaze. Bilo da se radi o smart lighting ili o rasvijetnim tijelima koja nemaju tu komponentu, mi volimo osvijetljavati domove naših kupaca te oblikom i dizajnom odgovoriti njihovim zahtjevima i željama.

Ostale informacije

Alkaris d.o.o Sarajevo

Sjedište - ul. Lojićka BB,
77220 Cazin, Bosna i Hercegovina

JIB - 4202941080002

Broj računa - 1340011120886098 (Asa Banka Naša i snažna d.d. Sarajevo)

Za sve ostale informacije, sugestije ili pitanja, možete nas kontaktirati putem ovog linka , i mi ćemo Vam se obratiti u što kraćem vremenskom roku!